Wie zijn wij?

We hebben een passie voor schoonheid, voor vakmanschap en de warmte van puur hout. Daarom maken wij met liefde en vakmanschap exclusieve houten keukens en interieurs. Een persoonlijke keuken die werkelijk uniek is en alleen bij u past! Jean-Paul is het hoofd van JP Walker Houten keukens. Zijn creatieve ontwerpen zijn origineel en krachtig. Naast hout past Jean-Paul ook graag leer, koper en staal toe, geheel naar uw wens. Hielke van der Meulen leidt de ambachtelijke werkplaats met vier meubelmakers, waaronder twee meestermeubelmakers. Zij werken met zorg en vakmanschap aan uw keuken en andere onderdelen van uw interieur, zoals kasten en tafels. Marieke Dijkema verzorgt de administratie en staat u graag te woord. Zo komen we samen met ú tot een mooie, functionele leefomgeving, waar hout écht tot leven komt.

Wat doen wij?

  • JP Walker Houten keukens

    Unieke handgemaakte keukens van puur hout. Speciaal voor u op maat gemaakt van de beste materialen. Exclusief, duurzaam en gaan een leven lang mee.

  • JP Walker Basic keuken

    Betaalbare keukens met hout. Houten keukens met standaard kasten en toch de volwaardige exclusieve uitstraling zoals alleen JP Walker dat kan.

  • JP Walker renoveert keukens

    Uw bestaande keuken in een handomdraai veranderen in een JP Walker keuken. Wij vervangen niet alleen keuken fronten maar ook grepen, aanrechtbladen en apparatuur.

laptop frame
hero image