Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

Op maat gemaakt

De maatwerk keukens van JP Walker worden letterlijk voor u op maat gemaakt. Maar hoe zit dat nu op maat gemaakt of maatwerk. Wat houdt dat nu eigenlijk in en hoe gaat dat in zijn werk.

 

Advies

Alles begint met een goed advies. Het advies van JP Walker tijdens het ontwerpgesprek doet hij aan de hand van uw verhaal, uw wensen, uw mogelijke indelingen en heel veel ervaring. Het advies zal nooit hetzelfde zijn. Mensen werken en koken nu eenmaal niet hetzelfde. Daardoor is het advies van JP Walker altijd maatwerk.

 

Ontwerp

Tijdens het adviesgesprek maakt Jean-Paul aan de hand van uw input en ideeën een ontwerp. Een ontwerp is niet altijd in één keer helemaal perfect. Soms moet het rustig beargumenteerd worden, over nagedacht worden en verder geperfectioneerd worden. Uw situatie is gelukkig niet één uit een dozijn en gelukkig zijn veel wensen verschillend. Hierdoor wordt de indeling van uw keuken of ruimte speciaal voor u ontworpen. De gekozen apparatuur voor een groot deel aan de hand van uw verhaal en uw ervaring gekozen en doordoor wordt het uw ontwerp voor uw keuken, meubel of interieur. Eén en al maatwerk.

 

Maatstaven

Natuurlijk wordt een maatwerk keuken of meubel geheel naar uw matenstaven gemaakt. De kwaliteit wordt hoog zoals u verwacht. De prijs is goed en past bij de kwaliteit zoals uw verwacht. Het gestelde budget is passend binnen uw plan. En de keuken of meubel wordt aan de hand van uw lichaamsmaten en de maten van de ruimte uitgewerkt en gemaakt. In alle opzichten maakt JP Walker en zijn team dus maatwerk keukens, badkamers en interieurs.