Passie voor ons ambachtelijke vak

Wij maken met trots exclusieve handgemaakte houten keukens, badkamermeubels en interieurs. We genieten van het realiseren van uitdagende projecten met mooie materialen en slimme oplossingen. Deze passie is terug te zien in de details die in uw project worden verwerkt. Er is voor ons dan ook niets mooiers dan een geslaagd eindresultaat afleveren waar u gelukkig van wordt. Standaard keukens zult u bij JP Walker niet tegenkomen. Door het gebruik van natuurlijk hout geven wij uw keuken karakter en een vleugje exclusiviteit. Omdat wij alles met de hand vervaardigen in onze eigen meubelmakerij is er erg veel mogelijk.

Eigen atelier met ervaren meubelmakers

Nadat wij samen uw nieuwe keuken hebben ontworpen, kunnen onze meestermeubelmakers aan de slag. Zij zetten het ontwerp om naar echte handgemaakte houten kasten, meubels, tafels en meer. Wij houden van een uitdaging en worden enthousiast van het maken van een extra grote boekenkast of een lange eettafel voor in uw woonkeuken. Bijna alles is mogelijk! Zo maken wij bijvoorbeeld trappen, bibliotheken, dressoirs, servieskasten, wijnkasten, inloopkasten en lambrisering. Onze eigen meubelmakers monteren de onderdelen altijd zelf zodat het project perfect afgeleverd wordt.

stoer strak ambachtelijk houten keuken met moderne lijnvoering

Bijzondere oplossingen voor zakelijke klanten

Ondanks dat wij zijn begonnen met keukens voor particulieren, hebben wij inmiddels veel mooie projecten mogen realiseren voor het zakelijke segment. Daarbij kunt u denken aan volledige interieurs voor huisartsen, tandartsen en kantoorpanden. Hiervoor hebben wij onder andere koffiecorners, barretjes en massief houten vergadertafels mogen maken.

Uw logo wat is verwerkt in een roestvrijstalen oplossing is een van de vele mogelijkheden.

Van grote ‘out-of-the-box’ projecten krijgen wij energie. Heeft u een bijzonder idee of een uitdagende ruimte? Wij denken graag met u mee!

Met het oog op de toekomst

Wij houden ervan om projecten uit te voeren voor klanten die bewust bezig zijn met de toekomst. Een houten keuken gaat bijzonder lang mee en is dus een ideale keuze voor de lange termijn. Wij verkrijgen en bewerken ons hout op een duurzame manier en hergebruiken alle restproducten om onze reststromen te minimaliseren. Met lokale producten en een duurzaam beleid minimaliseren wij onze impact op de natuur.

Kom onze showroom en meubelmakerij bekijken

Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen en wilt u een kijkje in onze ambachtelijke meubelmakerij om te beleven hoe wij uw product gaan maken?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom en meubelmakerij in Veenhuizen. Zo krijgt u een uniek inkijkje in hoe wij uw projecten realiseren. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen en om uw wensen te bespreken.

JP Walker staat in een van zijn keukens
laptop frame
hero image