Wij hebben een passie voor schoonheid, voor vakmanschap en de warmte van puur hout. Daarom maken wij met liefde en vakmanschap exclusieve handgemaakte houten keukens en interieurs. Een persoonlijke keuken die werkelijk uniek is en bij u past!

“Jean-Paul houdt van een uitdaging” zeggen zijn meubelmakers en zij vinden het geweldig om deze te maken.

In JP Walker’s eigen werkplaats zijn twee meestermeubelmakers en twee meubelmakers bezig met een volgend uitdagend project. Gelukkig is niet één keuken hetzelfde en daarnaast zorgt Jean-Paul wel voor uitdaging in de vorm van een extra grote boekenkast of een hele bibliotheek, badkamerelementen of wel een extra grote tafel van misschien wel 5 meter lang.

stoer strak ambachtelijk houten keuken met moderne lijnvoering

De werkvoorbereider werkt al die ideeën van JP Walker en de opdrachten van de klanten uit en zorgt er voor dat alles op het juiste moment gemaakt en geïnformeerd wordt. Het secretariaat verzorgt de administratie en staat u graag te woord. Zo komen we samen met ú tot een mooie, functionele leefomgeving, waar hout écht tot leven komt.

Wat doen wij?

  • JP Walker Houten keukens

    Unieke handgemaakte keukens van puur hout. Speciaal voor u op maat gemaakt van de beste materialen. Exclusief en gaan een leven lang mee.

  • JP Walker Basic keuken

    Betaalbare keukens met hout. Houten keukens met standaard kasten en toch de volwaardige exclusieve uitstraling zoals alleen JP Walker dat kan.

  • JP Walker renoveert keukens

    Uw bestaande keuken in een handomdraai veranderen in een JP Walker keuken. Wij vervangen keuken fronten, grepen etc.

Zoals u al wellicht in de gaten heeft maakt JP Walker meer dan alleen hele mooie keukens voor u. In principe maakt Jean-Paul en zijn meubelmakers alles voor in uw interieur. Trappen, bibliotheken, tafels, kasten, inloopkasten, lambrisering echt alles. Naast hout gebruiken ze bij JP Walker ook graag andere materialen zoals koper, leer, staal, rvs en glas.

JP Walker is begonnen met handgemaakte houten keukens te maken bij u als particulier thuis. Maar als je mooie dingen maakt wordt je ook gevraagd voor andere doelgroepen. Zo heeft JP Walker al eens een mooie balie en andere interieurdelen gemaakt voor een tandartspraktijk. Een interieur ontworpen voor een huisarts. En een heel interieur voor een kantoor waar een ontwerp voor de hele verdieping gemaakt is waarin een grote vergaderruimte met extra grote vergadertafel gerealiseerd is. 2 kleine vergaderruimten met unieke tafels van massief Amerikaans noten met rvs in de vorm van het logo van het bedrijf. Waar de printerruimte ontwerpen en gemaakt is en ook uiteraard de stoere keuken en het hart van de verdieping, de grote Coffee Corner gemaakt in ruw Amerikaans noten met hoogglans wit en rvs accenten met bijbehorende zwevende bar geleverd is.

Wij maken en ontwerpen dus niet alleen voor de particulier maar ook voor de zakelijke markt en we leveren door heel Nederland en in overleg daarbuiten. Onze eigen meubelmakers monteren de onderdelen zodat het altijd perfect afgeleverd wordt. Neem gerust contact met ons op als u een idee heeft en wilt weten of JP Walker de juiste partij is.

laptop frame
hero image