Prijzen

JP Walker maatwerk keukens

Onze houten maatwerk keukens zijn zeer exclusief, duurzaam en gaan een leven lang mee. Bij deze handgemaakte keukens kiezen wij bewust voor kwaliteit. Wij bezuinigen niet op materialen. Hierdoor ontstaan de mooiste ontwerpen van bijzondere keukens met een ongekend hoog niveau. Hun prijs wordt bepaald door de exclusiviteit ervan. Deze handgemaakte keukens zijn, door de gebruikte materialen en door de zorgzame wijze van bouwen, het bijpassende budget meer dan waard. U heeft al een echte JP Walker houten keuken vanaf € 40.000,-, inclusief apparatuur en blad. Uiteraard zijn de prijzen van maatwerk keukens afhankelijk van de grootte en uw wensen op het gebied van design, materialen en apparatuur.

Wat kost een keuken

Wilt u weten wat een keuken naar uw wensen kost? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen kunnen doornemen en een passende offerte kunnen maken.

Badkamer elementen

van JP Walker

Elementen voor
in uw badkamer

Naast prachtige houten keukens maakt JP Walker ook elementen voor in de Badkamer. Uiteraard verwerken we hierin graag mooie materialen zoals Hout in combinatie met bijvoorbeeld Beton, Corian, Natuursteen of Rvs. Ook uw ideeën en wensen verwerken we hier graag in. In principe is alles mogelijk mits het materiaal het maar toelaat. Daag ons uit.

Beton en ruw eiken badkamermeubel

Dubbele wasbak in een een gegoten blad van beton. Onder het blad optimale opbergruimte gecreëerd door twee royale laden. Twee rvs kranen die het geheel af maken.

Ruw eiken, Natuursteen
en een Corian kom

Een badkamermeubel als scheidingselement. Een grote kom en een hoge rvs kraan. Compact en toch ontzettend mooi.

Werkwijze

Samen met JP Walker ontwerpt u uw eigen keuken of interieur. JP Walker geeft u advies voor de juiste indeling. Daarna gaat u samen uw stijl en gewenste materialen samen stellen. Hieronder een kleine impressie van de werkwijze, mogelijkheden en materialen van JP Walker.