JP Walker:
uw partner voor exclusief maatwerk interieur
en unieke handgemaakte houten keukens

In 2006 zijn wij onder leiding van Jean-Paul gestart met het maken van unieke handgemaakte houten keukens met een focus op de hoogste mate van kwaliteit en duurzaamheid.

Unieke handgemaakte
projecten

Onze werknemers delen een passie voor schoonheid, vakmanschap en puur hout.

Bij JP Walker vervaardigen we met liefde handgemaakte houten keukens en interieurs. Onze ontwerpen zijn creatief, krachtig, origineel en zijn vervaardigd uit prachtige materialen. Één ding is zeker: elke creatie is uniek en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en stijl. Om deze reden gaan wij altijd graag in gesprek om u te leren kennen. Wat zijn uw wensen en hoe kunnen wij met u meedenken? Het maken van uw droomkeuken doen we namelijk samen.

Een écht
ambacht

Maatwerk en flexibiliteit op het gebied van keukens

Veel projecten vragen om maatwerk en flexibiliteit. Daarom worden onze keukens niet in een fabriek geproduceerd, maar met de hand vervaardigd in onze eigen werkplaats in Veenhuizen. Dit resulteert in keukens met een persoonlijk tintje, elk met hun eigen bijzondere karakter.

Neem contact met ons op

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of bezoek onze showroom. Wij staan klaar om al uw maatwerk wensen te realiseren!