Houten wasmeubels

Huubs en Richard zijn zeer tevreden over de beide houten badmeubels en al het overige werk wat Jean-Paul en zijn team geleverd hebben

Bij Huubs en Richard heeft Jean-Paul niet alleen deze twee ruw eiken wasmeubels gemaakt maar ook de grote eiken boekenkast en de Ruw eiken ‘JP Basic’ keuken.

 

Het houten wasmeubel met de witte kom is een prachtig voorbeeld van een badkamer met een twist. Huubs en Richard wisten eigenlijk niet wat voor soort meubel ze in de nis moesten zetten. De architect had een dubbel meubel bedacht met de ruggen tegen elkaar en de spiegel zwevend erboven gehangen. Huubs en Richard hadden hier geen goed gevoel bij. Dan staan we samen in de badkamer wat we heel prettig vinden maar dan kunnen we elkaar niet zien. Ze vroegen Jean-Paul om een oplossing en die leek simpel. Een enkel meubel met één grote kom en één hoge kraan die je van beide zijden kunt gebruiken. De spiegels heeft Jean-Paul op de muur laten plaatsen als twee grote passpiegels zoals Huubs en Richard dit wensten.

 

Het andere wasmeubel van de twee ruw eiken wasmeubels heeft een dubbele betonnen wasbak. Dit wasmeubel staat ook in de badkamer bedoelt voor de gasten. Uiteraard is dit meubel van hetzelfde soort eiken gemaakt maar ondanks dat heeft dit wasmeubel een heel andere uitstraling en is een stuk stoerder geworden.

 

Huubs en Richard zijn zeer tevreden over de beide houten badmeubels en al het overige werk wat Jean-Paul en zijn team geleverd hebben.

Vraag meer informatie aan over dit project.