Badkamermeubel van Corian en Eiken

Marco en Wendy zijn zeer blij met het resultaat en genieten iedere dag van hun houten badkamermeubel.

Marco en Wendy wenste een badkamermeubel met dezelfde uitstraling als hun keuken. Ze hadden al gekeken bij de reguliere badkamer en sanitair zaken en wisten dat ze hun wens alleen maar door JP Walker in vervulling konden laten brengen. Net als dat de keuken een op maat gemaakt meubel van JP Walker is zo is de badkamermeubel ook door JP Walker gemaakt.

Marco en Wendy wilden graag tegelijk het badkamer kunnen gebruiken en ze wilden er voldoende opbergruimte in hebben. Net als de keuken was de wens om Corian te gebruiken voor het blad en het badkamermeubel moest van eiken worden.

De Wasbakken zijn in het Corian werkblad geïntegreerd en aan één zijde geplaatst zodat er voldoende blad voor de spiegel en andere accessoires over bleef. Het badkamermeubel zelf is van geplankt eiken gemaakt en voorzien van twee grote laden en twee binnenladen. Doordat deze binnenladen achter het front zit van de grote lade ontstaat er een rustig beeld. Dit wordt nog eens versterkt door het geplankt eikenhout.

De badkamer is voorzien van andere eiken details zoals de handdoekrek, de wandarmaturen en de spiegellijst.

Een ander detail is het bad. Dit bad is geheel van Corian. Om de aansluiting met de afvoer te kunnen realiseren heeft JP Walker dit bad op twee prachtige eiken balken gezet.

Marco en Wendy zijn zeer blij met het resultaat en genieten iedere dag van hun houten badkamermeubel.

Vraag meer informatie aan over dit project.