Houten badmeubels

Houten badmeubels

Houten badmeubels

Luxe badkamer

Een luxe badkamerinrichting creëert JP Walker met houten badkamermeubels. Met eenzelfde passie voor houten keukens, gemaakt van puur hout en met vakmanschap, maken hij en zijn team houten badmeubels. Iedere badmeubel wordt met veel liefde voor het hout behandeld. Ook wordt iedere badkamer met gevoel voor stijl en sfeer ontworpen. Helemaal passend bij uw persoonlijkheid en wensen. Zo zijn uw handgemaakte badkamermeubels uniek.

 

Net even anders

JP Walker staat open voor uw wensen en ideeën. Uw inbreng combineren we met onze jarenlange ervaring: we weten inmiddels heel goed wat wel en niet met hout gemaakt kan worden en wat geschikt is voor de badkamer. Heeft u speciale wensen? Ook dan staan wij voor u klaar. JP Walker houdt niet alleen rekening met uw gevoel voor smaak en stijl, maar ook met de behoefte aan praktische oplossingen. Zo kunnen wij een stopcontact in een kast zo aanbrengen, dat de föhn altijd klaarligt. We kunnen ook voorzien in eiken badmeubels met grote laden, zodat er altijd voldoende ruimte is voor uw badkamerbenodigdheden of andere badkamer accessoires.

 

Volop badkamer inspiratie

De houten badkamermeubelen van JP Walker zijn handgemaakt en op maat. Modern en praktisch. Denk bijvoorbeeld aan twee ruw eiken wasmeubels met een dubbele betonnen wasbak. Stoer en eigentijds. Of juist een enkele wasmeubel met één grote kom en één hoge kraan, die je van beide zijden kunt gebruiken. Heel verrassend. Of een eiken badkamermeubel, voorzien van een vierkante witte wasbak, dat prachtig afsteekt tegen het eiken blad.

 

Meer ideeën? Bekijk de door ons geleverde badkamermeubelen. Maar kijk ook eens bij onze afbeeldingen van keukens, zoals blauwstaal, rvs of landelijk. U doet volop keuken- en badkamer inspiratie op! Ook bent u van harte welkom in onze showroom.