Blauwstaal keukens

Stoer staal

Bij JP Walker vindt u robuuste blauwstaal keukens. Op maat gemaakte, exclusieve keukens met blauwstaal. Mooi en eigenzinnig materiaal. Op hoge temperatuur gewalst staal. Over blauwstaal ligt een laagje dat een warme, gekleurde gloed afgeeft. De kleuren schakeren tussen grijs, zwart en blauw. Dat geeft uw blauwstaal keuken een bijzondere uitstraling. Eentje die nooit verveelt, maar altijd verrast. Het stoere blauwstaal creëert een natuurlijke en industriële sfeer in uw huis. Een unieke combinatie, zeker met massief hout.

Sterk staaltje design

Strak en modern zijn de handgemaakte, blauwstalen keukens van JP Walker. Een sterk staaltje design. Wij kunnen de exclusieve blauwstaal keuken in diverse uitvoeringen maken. Helemaal naar wens, passend bij uw smaak en woonsituatie. Voor een originele keuken, altijd op maat. De blauwstaal keukens maken wij in onze ambachtelijke werkplaats. We maken ze graag met één van onze bijzondere houtsoorten. Dit versterkt het unieke karakter van een blauwstaal keuken.

Uitstekende kwaliteit

In onze werkplaats maken wij meer dan mooie, handgemaakte blauwstaal keukens, zoals RVS keukens, eiken keukens en houten badkamermeubels. Wij maken met liefde en passie voor hout alles voor uw interieur, bijvoorbeeld kasten, tafels en trappen. Zo kunt u uitstekend uw blauwstaal keuken combineren met uw meubels en de inrichting van uw huis. Alle producten van JP Walker zijn van zeer hoog niveau. Topkwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team van meubelmakers beheerst het ambachtelijk houtbewerken perfect. Zo kunt u jarenlang genieten van uw prachtige, handgemaakte keuken.

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze afbeeldingen. We hebben een bijzonder aanbod van unieke blauwstaal keukens en andere handgemaakte houten keukens.