Boerenkeukens

Puur en echt

Bij JP Walker vindt u exclusieve, handgemaakte boerenkeukens. Een ruim assortiment unieke keukens in een landelijke stijl. De moderne boerenkeukens van JP Walker zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld fronten van massief hout of aanrechtbladen van graniet natuursteen. Materialen die puur en echt zijn. Zij geven een authentieke uitstraling aan uw bijzondere keuken. Door het gebruik van echt hout is de sfeer warm en gezellig. Precies zoals u van een boerenkeuken mag verwachten. Waar familie en vrienden graag samenkomen, waar met plezier geleefd en gekookt wordt.

Handgemaakt…

De handgemaakte keukens zijn gemaakt in JP Walkers eigen, ambachtelijke werkplaats. Ons team van meubelmakers beheersen het ambachtelijk houtbewerken perfect. Door onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van handgemaakte keukens heeft u straks een boerenkeuken in huis van zeer hoge kwaliteit. Net als onze landelijke keukens, rvs keukens, blauwstaal keukens, eiken keukens en houten badmeubels. Ook de afwerking van onze handgemaakte boerenkeukens is van een zeer hoog niveau, passend bij het unieke karakter van deze keuken. Naar wens kan uw boerenkeuken voorzien worden van bijzondere, exclusieve details, zoals gietijzeren grepen.

… en op maat

Onze exclusieve boerenkeukens zijn altijd op maat, zoals u van ons gewend bent. JP Walker maakt de keuken geheel naar uw wens, uw smaak en de afmeting van de ruimte in uw huis. Maatwerk keukens staan namelijk hoog in het vaandel van JP Walker. Onze boerenkeukens zijn stoer en robuust, in landelijke stijl, eigentijds en modern, in verschillende stijlen hout en met verschillende materialen. Wij maken de keuken precies zoals u hem wenst, passend bij uw persoonlijkheid, uw situatie en uw huis.

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze afbeeldingen. We hebben een mooi aanbod van exclusieve boerenkeukens en andere handgemaakte keukens.