Handgemaakte landelijke keukens

Landelijk

De handgemaakte, landelijke keukens van JP Walker kenmerken zich door een tijdloze, warme uitstraling. De ambachtelijke, houten keukens die JP Walker met zijn team meubelmakers maakt, zijn er in vele verschillende uitvoeringen met een ruime keuze aan aanrechtbladen. Ze zijn stuk voor stuk uniek en exclusief.

Ambachtelijk gemaakt

JP Walker ontwerpt uw landelijke keuken op maat. Helemaal afgestemd op uw wensen, uw smaak en de ruimte waar uw keuken komt te staan. Alle keukens maken de meubelmakers van JP Walker in de eigen, oude werkplaats in Veenhuizen. Uw landelijke, houten keuken wordt voor u ambachtelijk gemaakt. Daar staat JP Walker om bekend.

Stijl

Of u nu een landelijke keuken wenst, een rvs keuken, blauwstaal keuken, eiken keuken, moderne keuken, designkeuken of een klassieke maatwerk keuken: de meeste keukens van JP Walker worden gemaakt met houten fronten. Geen fineer, geen MDF, maar echt hout. Hout zorgt voor warmte, voor een pure uitstraling en het is enorm duurzaam. En dat niet alleen, JP Walker gebruikt meer materialen. Hij en zijn team werken onder andere met rvs, blauwstaal en leer. Keukens met leer hebben ook een warme uitstraling, ogen enorm stoer en zijn vernieuwend landelijk.

Meer dan keukens

De houten, handgemaakte keukens van JP Walker zijn tijdloos, landelijk, tikkeltje stoer, robuust of soms klassiek te noemen. Ze zijn altijd op maat en naar wens gemaakt. Daarmee zijn ze altijd origineel en uniek. We bieden bovendien een ruime keuze aan aanrechtbladen. Zo is niet één handgemaakte keuken van JP Walker gelijk. Omdat deze stijl graag door onze klanten wordt doorgetrokken in andere delen van het interieur, maken we meer dan alleen houten keukens. We maken ook houten badmeubels, trappen, boekenkasten, andere interieurdelen of zelfs gehele interieurs.

Kijk eens bij onze afbeeldingen naar onze landelijke keukens of andere maatwerk-keukens, zoals blauwstaal, rvs of eiken. Of kom vrijblijvend langs in onze showroom. U doet volop keuken inspiratie op!