Eiken Wasmeubel Met Betonnen wastafel

Een houten wasmeubel dat zowel stoer als luchtig oogt. JP Walker maakt het.

Voor deze rijk uitgeruste landelijke badkamer met aangrenzende sauna was de wens om een houten wasmeubel te maken die wel stoer oogt. Aangezien in dit huis alles maatwerk is uitgevoerd lag het voor de hand om het wasmeubel ook op laat te maken.

De keus voor JP Walker lag ook voor de hand aangezien hier de volledig handgemaakte houten keuken ook door JP Walker gemaakt en gemonteerd is. De klant zocht een compact meubel dat luchtig en stoer oogt.

Een duidelijke wens was dat het wasmeubel van hout moest worden. Een warme lichte houtsoort waar men zich prettig bij voelt. Het eiken wasmeubel moest voorzien worden van een stoere wastafel. Een wastafel van beton waar de afvoer achter weg gewerkt was. Ook was de wens om er een bijpassende verwarmde spiegel en planchet te maken.

Het resultaat is meer dan naar wens. Een stoer wasmeubel van eiken met een prachtige betonnen wasbak en een bijpassende verwarmde spiegel met eiken lijst en eiken planchet. Naast dit wasmeubel mocht er nog een handdoekkast gemaakt worden. Uiteraard in dezelfde stijl. Een vakkenkast dat ruimte biedt voor meerdere handdoeken maar wel open en speels is. Hoe eenvoudig kunnen we het speelse handdoekkastje maken? Heel eenvoudig.

Vraag meer informatie aan over dit project.