Greeploos eiken met beton

De wens van Peter & Ramona was strak, greeploos stoer en toch warm.

Het resultaat is een prachtige geplankt eiken maatwerk keuken met betonnen werkblad die in de uitbouw geplaatst is. Voor de royale greeploos eiken keuken met beton was meer ruimte nodig vandaar de nieuwe uitbouw. Peter & Ramona vinden het resultaat geweldig. Er is veel werkruimte op het beton en je kunt hier geweldig koken. De hogedruk stoomoven en oven van Miele zijn een perfecte combinatie samen met de inductiekookplaat waar 4 zones naast elkaar zijn gesitueerd. De grote greeploos eiken laden onder het beton werkblad werken heerlijk en het ziet er enorm goed. Sober en toch stoer en warm.

“JP Walker heeft de keuken niet alleen gemaakt maar ook in twee dagen de keuken netjes gemonteerd en aangesloten. Na de beloofde twee dagen konden wij koken wat toch erg prettig is na de verbouwing. Nu de keuken klaar is overwegen we zelfs om deze uit te laten breiden met een wijnkoeler op de kopkant van de hoge kastenwand als cadeau voor Peter. JP heeft al laten weten dat dit geen enkel probleem is en dat ondanks wat aanpassen aan de huidige kasten dit binnen een dag gereed is”.

Ondanks dat beton een trend is blijkt de combinatie van het greeploos eiken met beton toch erg tijdloos te zijn. Een prachtig resultaat.

Vraag meer informatie aan over dit project.