Keukeneiland Teawood & beton

“Is het mogelijk om een betonnen keukeneiland van 6 meter lang te maken uit een stuk?”

“Is het mogelijk om een betonnen keukeneiland van 6 meter lang te maken uit een stuk?” “Natuurlijk!” was mijn antwoord. En zo geschiedde het.
Het was een feest om deze keukeneiland van Teawood en beton te mogen maken! Een groot keukeneiland van 6.30 meter lang en 2.30 meter breed met als basis een betonnen werkblad van 6.00 meter lang en 1.70 breed.

In het grote eiland staat een de gashaard van Boley; de Miele Boley 186 als eyecatcher is custom made net als de gehele keuken. De keuken is overigens royaal uitgevoerd met volledig greeploze laden die elektrisch geopend worden voor optimaal comfort . Om in het grote keukeneiland de werkzone te benadrukken is er een rvs inlay gemaakt waarin de spoelbak met de Quooker Fusion Square, 2 XL kookpzones van Pitt-Cooking en een Miele Grill zijn gesitueerd.
Aan de buitenzijde zijn de ovens en koelunits gesitueerd met daar tussen opbergruimte. Zowel de ovens als de rvs koelkast, wijnkast en vrieskast zijn van Atag. Lange eenvoudige lijnen met prachtig donker Teawood in combinatie met het beton en rvs geven deze keuken met keukeneiland een grof en tegelijk een elegante warme uitstraling. Achter deze eenvoud schuilt doordachte comfort en gebalanceerde technieken waardoor de keuken erg prettig in gebruik is.
Wij zijn trots op deze geslaagde opdracht. En onze zeer gewaardeerde klant ook!

Vraag meer informatie aan over dit project.