RVS keukens

Stoer en industrieel

Moderne RVS keukens met een RVS achterwand of aanrechtblad vindt u in vele uitvoeringen bij JP Walker. RVS keukens zijn, net als onze overige houten keukens, exclusief en handgemaakt. RVS staat voor roestvrijstaal of roestvaststaal. Uw keuken krijgt daardoor, in combinatie met massief hout, een bijzondere uitstraling. Stoer en industrieel. Omdat u bij JP Walker kunt kiezen uit diverse houtsoorten is uw RVS keuken altijd uniek, geheel passend bij uw smaak, uw inrichting en uw huis. U bepaalt de toon, wij de maat. Letterlijk. Want tot op de millimeter nauwkeurig maken wij uw RVS keuken op maat.

Topkwaliteit

RVS keukens worden vervaardigd in JP Walkers eigen, ambachtelijke werkplaats. Net als een landelijke keuken, blauwstaal keuken, eiken keuken of houten badmeubel, is een RVS keuken met liefde en passie gemaakt. Onze handgemaakte keukens zijn altijd van topkwaliteit. Ook het RVS is van zeer goede kwaliteit. Ideaal voor aanrechtblad of achterwand. Wilt u iets anders met RVS in uw keuken? Dan denken wij creatief met u mee. U kunt bijvoorbeeld denken aan stoere stalen frames voor een stelling. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossingen.

Makkelijk schoon

RVS keukens zijn bij professionals en andere koofliefhebbers populair. RVS heeft namelijk een groot voordeel: het is makkelijk schoon te maken. Daardoor is een RVS keuken zeer hygiënisch. Ook is RVS duurzaam. Het is bijzonder sterk materiaal dat jarenlang meegaat. En het klopt: RVS kan op den duur meer krassen krijgen dan hout. Dat versterkt echter het stoere, industriële uiterlijk van deze authentieke, handgemaakte keuken. Voor velen een reden te meer om te kiezen voor een RVS keuken. RVS keukens zijn prachtig met bijpassende RVS keukenapparatuur. Wij adviseren u graag.

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze afbeeldingen. We hebben een mooi aanbod van prachtige RVS keukens en andere handgemaakte keukens.