Koperen keukens

Warm koper
Een nieuwe look bij JP Walker zijn de koperen keukens. Koper is in feite een heel oud materiaal, maar opnieuw ontdekt door JP Walker. Zeker het rode koper heeft een warme en eigentijdse uitstraling. Een spannend materiaal voor stoere toepassingen in de handgemaakte, houten keukens van JP Walker. De belijning is eenvoudig en krachtig. De exclusieve en bijzondere koperen keuken is een aanwinst voor uw interieur.

 

Speels en creatief
Verre van alledaags zijn de koperen keukens van JP Walker. Ze zijn origineel en creatief. Het koperen kookeiland is één groot blok, speels van karakter. De strakke belijning zorgt voor een verrassend effect in uw interieur. De zes diepe laden zorgen voor voldoende bergruimte in uw handgemaakte keuken. De houten, stoere stellingkast waarin diverse keukenapparatuur past, is tijdloos en past uitstekend bij het warme koper. Met pure materialen zonder opsmuk is de koperen keuken JP Walker een prachtig onderdeel van uw huis.

 

Echt hout
Authentieke materialen, zoals koper, leer en hout, zorgen voor authentieke keukens bij JP Walker. Geen likje verf komt er aan te pas. De houten, handgemaakte keukens van JP Walker zijn gemaakt van écht hout. Onze meubelmakers beheersen het ambachtelijk houtbewerken perfect. Door onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van handgemaakte keukens heeft u straks een koperen keuken in huis van zeer hoge kwaliteit. Net als onze landelijke keukens, lederen keukens, rvs keukens, blauwstaal keukens, eiken keukens, maar ook onze badmeubels, trappen en boekenkasten. De afwerking is telkens van een zeer hoog niveau, passend bij het unieke karakter van een keuken of badkamermeubel.

 

Op maat
Onze exclusieve, koperen keukens zijn altijd op maat. Maatwerk keukens staan hoog in het vaandel van JP Walker. We bieden u ook keukens in landelijke stijl, eigentijds en modern, in verschillende stijlen hout en met verschillende materialen. Wij maken de koperen keuken precies zoals u hem wenst, passend bij uw persoonlijkheid, uw situatie en uw huis.

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze afbeeldingen. We hebben een mooi aanbod van prachtige koperen, lederen keukens en andere handgemaakte keukens.

Vraag meer informatie aan over dit project.