Lederen keukens

Stoer en warm
Heel uniek zijn de lederen keukens bij JP Walker. Exclusief, handgemaakt en met een warme en industriële uitstraling. In combinatie met echt hout en RVS keukenapparatuur heeft deze handgemaakte keuken een stoer karakter. Door het spannende ontwerp en het juiste gebruik van echte materialen, ontstaat een bijzondere en verrassende keuken. Rust creëert JP Walker door de eenvoudige, krachtige lijnen in het ontwerp en de uitvoering van de lederen keuken.

Duurzame keuken
In een lederen keuken spreek je niet meer van een kookeiland, maar van een stoere werktafel of kookbrug. Met zwart staal, een echt houten werkblad en een lederen aankleding. De lederen, duurzame keuken is gemaakt in JP Walkers eigen, ambachtelijke werkplaats. Net als bijvoorbeeld de landelijke keukens, blauwstaal keukens, eiken keukens, trappen, boekenkasten en houten badmeubels van JP Walker. Iedere lederen keuken is uniek, handgemaakt en op maat.

Exclusieve details
Ons team van meubelmakers beheerst het ambachtelijk houtbewerken perfect. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van handgemaakte keukens. Daardoor heeft u straks een lederen keuken in huis van zeer hoge kwaliteit. De afwerking van onze handgemaakte, lederen keukens is van een zeer hoog niveau, passend bij het unieke karakter van deze keuken. Naar wens kan uw lederen keuken voorzien worden van bijzondere, exclusieve details. Zo heeft JP Walker in het spannende karakter van deze keuken een mooie koperen afzuiglamp bedacht boven de kookbrug. Dát typeert JP Walker: origineel, exclusief en altijd verrassend.

Op maat
Onze exclusieve, lederen keuken is altijd op maat. JP Walker maakt de keuken geheel naar wens, uw smaak en naar de afmeting van de ruimte in uw huis. Maatwerk keukens staan hoog in het vaandel van JP Walker. Onze keukens zijn stoer en robuust, in landelijke stijl, eigentijds en modern, in verschillende stijlen hout en met verschillende materialen.

Wilt u keuken inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze afbeeldingen. We hebben een mooi aanbod van prachtige koperen keukens en andere handgemaakte keukens.

Vraag meer informatie aan over dit project.