Eiken keukens

Handgemaakt

JP Walker maakt ook eiken keukens, die warm en stoer zijn. Met een passie voor schoonheid, voor vakmanschap en de warmte van puur hout, maken Jean Paul en zijn team de mooiste eiken keukens. Daar komt geen fineer of MDF aan te pas, maar écht hout. In de werkplaats van JP Walker werken hij en zijn team met ruwe, onbewerkte planken en selecteren voor u speciaal het hout voor uw eiken keuken. Deze handgemaakte, houten keukens zijn dan ook altijd uniek en passen alleen bij u en uw woonsituatie. Exclusief en duurzaam. U kunt jarenlang genieten van uw eiken keuken.

Aanrechtblad

Eiken keukens brengen sfeer in je huis. Ze vallen prima te combineren met staal en steen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een werkblad van rvs, blauwstaal of natuursteen. Of een wit aanrechtblad, dat een mooie omlijsting vormt voor het hout in uw handgemaakte keuken. Iedere keuken krijgt zijn eigen, persoonlijke invulling. Daarmee creëren we graag een unieke, houten keuken die uw stijl en smaak weerspiegelen.

Exclusieve keukens

De eiken keukens van JP Walker zijn er in diverse uitvoeringen. Volledig naar wens en handgemaakt. Zo kunt u denken aan een geplankte eiken stadskeuken. Met mooie details, zoals rvs grepen, die de strak belijnde houten keuken sieren. Of een landelijke eiken keuken met een bijzondere boekenkast. Wij maken namelijk ook meubels, trappen en kasten van eiken hout of een andere houtsoort. U kunt tevens denken aan een greeploos eiken keuken met een werkblad van beton. Het contrast geeft een mooie accent aan uw interieur. Bekijk de door ons geleverde keukens van eikenhout of kijk eens bij onze afbeeldingen van andere keukens, zoals blauwstaal, rvs of landelijk, of de handgemaakte badmeubels. U doet volop keuken inspiratie op!